Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik simultane bapnın kolaylıkla açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bunun önlemini bile montaj sırasında yangın firması, kullanma esnasında ise binadan mesuliyetli zevat almalıdır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı tavsiye ederiz. 

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri ikazyor ve oranlı fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Çıkış mesafelerinin kapıdan alındığı çatı yararlanma sınıflarında, bir koridor sineindeki 2 yangın merdiveni arasındaki resmiyet, evetğmurlama sistemi olmayan strüktürlarda koridor uzunluğunun yarısından ve yağmurlama sistemi olan bünyelarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olanaksız.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız kip olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Güvenlik: Müstacel çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Evgin durumlarda bapların her an münhal olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Umumi amacı insanoğluın binayı beis kararlamadan bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet aldatmaır.

Yangın merdiveninin işlevselliğini etkileyebilecek aksi çevre koşullarına karşı dayanıklı olması muhtevain kalkan kaplamalar

Bütün yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya alışverişleri nedeniyle kapılar pert görmez.

Yatay temel ve putrel elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği için "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri adidaki gibidir.

Kaçış yolları, bir binanın herhangi yangın kapısı bir noktasından yer seviyesindeki caddeye denli olan devamlı ve engellenmemiş yolun tamamıdır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangın asayiş hollerinin örek, tavan ve yaradılıştanında hiçbir katıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılması gerekir.

Bu da evgin durumlarda elan şu denli insanoğlunun hızlı bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar. Merdivenler başkaca ergonomik tasarımlara sahip olup, kullanıcıların kolaylıkla inebilmeleri için basamaklarında kaymaz yüzeylere ve muhkem tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page